top of page
Search

Capture your moment

Mijn naam is Inneke, ik ben een fine art fotografe met liefde voor natuurlijk licht, emoties en mooie details. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en ik vind het heel bijzonder om dit vast te mogen leggen. Als fine art fotografe houd ik van lichte, romantische en tijdloze beelden. Ik ga tijdens de fotoshoot op zoek naar de kleine details en spontane momenten om vast te leggen, zodat ik jullie verhaal zo goed mogelijk kan navertellen met mijn foto’s.


Persoonlijk houd ik van intieme en romantische buitenshoots, of van prachtige binnenlocaties met veel wit en licht zodat mijn foto’s het beste tot zijn recht komen.

Naast newborn, kinderen, bruiloften en gezinnen vind ik het ook heel leuk om andere hobby's op de foto te zetten. Zoals bvb paardenfotografie of andere sporten. Maar ook interieurfoto's maak ik met veel passie. Dus voor ieder wat wils.

Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten!


2 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page